Som sa rozhodla, ze Vam tu predstavim i moje andulky, i ked niektori z Vas uz ich poznaju (
kedze som ich "vychovu" a "liecbu" konzultovala na fore) a pridam i nejake fotografie.
Takze, nase andulky sa volaju Bozenka a Hugo. Bozenku sme kupili v oktobri minuleho roka v chovoprodukte, pretoze bola nesmierne krasna a my sme neodolali :blush:
Chceli sme ju ochocit, ale ona bola neuveritelny bojko... ale ako som uz spominala, casom sa nam podarilo ziskat si je doveru a teraz uz chodi na ruku aj len tak sama od seba a neboji sa tolko. Ale aby jej nebolo smutno (i ked vacsinou namala cas citit sa sama a opustena, lebo sme sa jej venovali niekolko hodin denne), rozhodli sme sa zadovazit si novu andulku, ktorou je Hugo. Jeho sme kupili od chovatela vo veku asi 6 tyzdnov. Bol taky rozkosny, vyzeral ako labut krizena so snehovou vlockou a mal veeeeeeeelmi jemne perie, ako saten na dotyk
. Ked sme si ho doniesli, bol este velmi nemotorny, nevedel poriadne chodit a lietal veeeeelmi pomaly, nevedel pristavat a tak. Prosto malinky drobizg. Teraz je uz z neho proffesionalny letec :lol: a spolu s Bozkou sa veeelmi radi venuju prave leteckym nahankam. I ked u nich zatial nejde o lasku na prvy pohlad (hryzu sa a biju, na druhej strane niekedy sa krmia), nazivaju si spolu celkom pekne a su naaaadherni.
Neviem ako sa vola ta farebna variacia aku ma Hugo, ale Boza je modra zltolica. Tak ak podla fotky rozoznate, co je Hugo, mozete mi to napisat
...volaako som sa rozpisala :woohoo: